Dr. Roxane Oberbrunner V
2014-02-18

Anlita firma eller göra själv

Internet verkar bara få en allt större betydelse i svenskarnas liv. Nu för tiden är man uppkopplad var man än går. Vid fikabordet på jobbet sitter många med sina mobiler och kommunicerar via telefonen med vänner som kan befinna sig både på andra sidan jorden likaväl som sittandes på stolen alldeles bredvid dig. I en värld där människorna ständigt är uppkopplade är det viktigt för både privatpersoner och för företag att kunna föra fram sitt budskap på rätt sätt. Hur man visar upp sig på internet är väldigt viktigt och därför bör man tänka över vad man vill göra.

WWW killeBeroende på om du vill ha en enkel liten blogg där du kan skriva om ditt liv eller om du har ett företag och vill använda internet för att marknadsföra det bör du ställa dig själv frågan om du vill göra det själv eller anlita en firma.

Vill du bara ha en sida där du enkelt kan dela med dig av bilder och text från ditt liv klarar du förmodligen av att göra det själv. Det finns en mängd olika bloggplattformar där ute som gör det enkelt för att sätta upp din egen blogg. Dessa plattformar brukar också ha en mängd olika teman och valmöjligheter som du kan använda dig av. Ofta är allting helt gratis.

Är du ute efter att göra en mer avancerad hemsida för ditt företag finns det också olika plattformar som du kan utgå ifrån och därför göra det hela själv. I många fall kostar det lite om du ska ha en riktig webbsida som inte ser ut som en blogg. Fördelen med att anlita en programmerare är att du kan få din hemsida precis som du vill ha den. Du kan också undvika allt krångel som webbsidor kan komma med. Det beror på dina tekniska förkunskaper och hur mycket tålamod du har.

Categories: Internet