Dr. Roxane Oberbrunner V
2014-03-17

Innehåll på bloggen

Att blogga har blivit svenskens nya favoritsätt att uttrycka sig på. Tack vare Internets alla möjligheter kan man enkelt sprida sitt budskap. Det finns bloggar om allt möjligt och i alla tänkbara olika former.

En bloggform som fortfarande är populär är den där man kombinerar fragment av sitt liv tillsammans med mode. Många av de mer kända bloggarna får betalt för att blogga och kan till exempel få kläder och andra grejer skickade till sig för att på så sätt göra reklam för produkterna på sin blogg. Det går inte att bortse från att bloggarna börjat få ett allt större inflytande på våra liv.

En annan populär bloggtyp är den där bloggaren ger information och tips till läsaren. Det kan röra sig om någon som har en hemfixarblogg där bloggaren visar upp sina projekt. De här bloggtyperna är väldigt intressanta då man tydligt kan följa med och se utvecklingen. Genom att hänga med på bloggen redan från början kan man se alla olika stadier av arbetet. Träningsbloggar är också väldigt populära. Även här för att man kan följa med i någons utveckling samt att man får egna tips och råd för egen träning och utveckling.

Det är dock inte bara intressant för läsaren. Att blogga om sitt liv eller om något projekt så som att komma i form ger en massa motivation för att lyckas. Man vet att någon läser det man skriver och därför vill man lyckas extra mycket. Det är också intressant att gå tillbaka i tiden och följa sin utveckling.det hela en chans. Att blogga kan vara belönande och ge dig ett kreativt utlopp – eller bara vara en smart informationskanal.

Categories: Internet