Dr. Roxane Oberbrunner V
2015-01-15

Blogga smidigt med en dator från Apple

Vad för dator, plattform och verktyg man själv väljer att använda för sitt bloggande är såklart ytterst individuellt, men kan det ändå vara så att produkter från Apple i nuläget bär en ledande roll i dagens och kommande generationers bloggsfär?

Apple

Bloggarnas nya favorit?

Att datorer från Apple länge varit musiknördens ”weapon of choice” på grund av deras stabilitet och kraft under arbete med ljudfiler och redigeringsprogram som till exempel Reason, är väl ingen direkt hemlighet. Att intresset för Apple i stort även ökat, i och med lättanvända produkter så som Macbook, Ipad och Iphone, kan man lätt förstå. Funktionaliteten och smidigheten hos Apples produkter har i nuläget gett oss två läger som håller hårt på sitt. De som som i princip uteslutande använder produkter från Apple och de som inte gör det.

Här på sidan har vi under de senare åren sett en uppgång för användandet av just hårdvara från Apple när det kommer till att skapa nytt innehåll på nätet. Allt ifrån vanliga bloggar till Instagram-uppdateringar. Kan det vara så, att det just nu är Apple som styr skutan mot framtidens inlägg och som står i framkant för kommande generationers val av vapen? Vi tror det.

Orsak?

Som vi var inne på tidigare är det just användarvänligheten som vi tror är nyckeln till framgången. Apples som märke är i nuläget känt för detta och tills dess att företagets konkurrenter lyckas måla upp en bild som tydligt visar att de lyckats passera på det området så kommer Apple stå stark i stormen på världsmarknaden. Som med allt annat får framtiden utvisa om det lyckas bibehålla sin nuvarande position och även i fortsättningen lyckas utveckla och erbjuda, alternativt intala konsumenterna att just deras produkter är det rätta för dom.

Categories: Internet