Dr. Roxane Oberbrunner V
2022-01-20

Nya innovativa shoppingupplevelser

E-handel och onlineshopping är ett smidigt och enkelt sätt att shoppa på, vilket de flesta även alltmer föredrar. De största fördelarna är snabba överblickar, lätta prisjämförelser och faktumet att du kan shoppa när det passar dig.

Detta är shopping på dina villkor. För att ytterligare anpassa och vidareutveckla e-handel finns det nya innovativa metoder för att du som kund ska få den bästa informationen innan du bestämmer dig och gör ditt köp.

Vad är Live Shopping?

För att du som kund ska få rätt bild av en produkt innan köp kan du ta del av denna nyutvecklade shoppingmetod som kan göra din shopping betydligt enklare och snabbare. Som konsument är det viktigt att få bra och omfattande information om specifika produkter du är intresserad av. Ibland räcker det inte med den konkreta informationen du kan få på nätet, ibland har du säkerligen följdfrågor eller vill ha råd och tips.

På så sätt kan du känna dig mer bekväm och få en bättre köpupplevelse. Vill du prova nya innovativa sätt att shoppa kan du ta en titt på Showroom och prova en Live Shopping. Utifrån kategori kan du i livesändning chatta med programledarna och ställa relevanta frågor. Programmet kan även ledas av någon av dina favorit influensers vilket kan göra denna shoppingupplevelse extra kul.

Categories: Tips