Dr. Roxane Oberbrunner V
2021-10-08

Nyheter för måleribranschen

När det gäller nyheter i måleribranschen så är det framför allt den industriella utvecklingen som gått framåt. Och de digitala framstegen är stora. Det finns företag som jobbar med digitala verktyg för att fastställa till exempel fuktighet och färgkontroll åt industrier. Några som är specialister på kvalitetsmätning är Dynalyse.

Industrimålning

I dag sker mer och mer med hjälp av digitala verktyg. Det finns bland annat digitala verktyg där man lägger in bilder och då kan mäta hela objektet för att till exempel räkna ut åtgången på färg. Det bästa med de digitala verktygen är att det dessutom ökar effektiviteten. Något som också är viktigt att tänka på är att utbilda personalen så att de hänger med i de senaste digitala nyheterna på företaget.

Framtidens måleribransch

Något som funnits ett tag inom industrin är robotar. Vår digitala framfart gör att tillverkarna gör robotarna mer och mer avancerade. Nu kan de till exempel måla både större ytor och mer konstnärsliknande objekt. Så i framtiden kanske det dyker upp en robot som ska måla på ditt jobb eller i ditt hem. Den digitala utvecklingen är här för att stanna. Även roboten är här för att stanna och utvecklingen går framåt även där.

Categories: Företagande, Tips